Notícies

Il Sole 24 Ore s'interessa per la cultura i tradicions catalanes

17/04/2018

L'Agència Catalana de Turisme, amb la col·laboració del Patronat de Turisme de la Costa Brava, han organitzat un viatge de premsa pel mitjà de comunicació italià IL - Idee & Lifestyle a publicar al seu suplement Il Sole 24 Ore.

De la revista, de periodicitat mensual, s'en publiquen 250.000 exemplars i arriba a 875.000 persones. El valor de tot el reportatge serà de 275.000 EUR. Podeu visualitzar la revista a http://24ilmagazine.ilsole24ore.com/

El reportatge serà sobre cultura i tradicions catalanes, sobretot relacionades amb l'artesania. A la província de Girona han fet una visita guiada als punts de més interès cultural i un taller de vidrieria, a Begur han descobert la tradició indiana, a Olot la faràndula olotina i també han visitat pobles medievals com Besalú, Monells, Cruïlles i Peratallada. A la Bisbal d'Empordà han conegut la seva tradició ceràmica, fent una visita al Terracotta Museu per tenir una introducció històrica i després una visita a un taller de ceràmica per viure l'art de la ceràmica de primera mà. També han aprofitat la seva visita per captar imatges d'escenes quotidianes i del paisatge de la Costa Brava.