Gastronomia

Escapada gastronòmica al més autèntic Empordà

Tasta els dolços típics de l'Empordà

0
 • Apartats
  • Gastronomia

La Bisbal d'Empordà és reconeguda per la qualitat de les seves pastisseries, cosa que ens permet gaudir d'un bon assortit de dolços per endolcir-vos la visita.

A la Bisbal d’Empordà fareu un salt en el temps quan entreu a la botiga centenària de Galetes Graupera, una empresa familiar que elabora galetes tradicionals i artesanes des del 1879. Bescuits fullats, carquinyolis, rosquilles de l'Empordà, cubanos amb crec únic, neules fetes a mà, empordanesos, assortiment de galetes artesanes, pica-pica de xocolata, brunyols de l'Empordà... Una experiència dolça i entranyable. 

No deixeu de tastar els productes de la Pastisseria Massot: els panellets, els torrons, les neules, la nata, el tortell de Reis, les coques de greixons, els brunyols de Quaresma, els tortells del Ram, les mones de Pasqua, les coques de Sant Joan, la rebosteria de la Festa Major, la pasta salada, la fullada, pastissos, mousos, trufat de nous, fondant, braços... durant tot l'any.

A la Pastisseria Marull hi trobareu entrepans freds, brunyols, carquinyolis, pa artesà,...

A la Pastisseria Sans ofereixen el bisbalenc de full, bisbalenc de massapà, trufat de nous, pastís de formatge, servei de cuina i servei de càtering.

Les especialitats de la Pastisseria Font són: el càntir, el mil·leni, xuixos, galetes variades,...

A la petita plaça de l'Oli de Peratallada s'hi amaga un dels tresors més dolços d'aquest poble medieval amb encant. A Cal Tuset, hi podreu tastar les magdalenes, la seva especialitat.


Si t'interessa aquesta activitat pots contactar amb aquests establiments.

 • Pastisseria Massot

  Pl. Major, 11 17100 La Bisbal d'Empordà

 • Pastisseria Marull

  C. Jaume II, 20 17100 La Bisbal d'Empordà

 • Galetes Graupera

  Avda. de les Voltes, 5 17100 La Bisbal d'Empordà