On dormir

Desperteu-vos sense presses, escoltant el silenci

Una manera de viure intensament el més autèntic Empordà és quedar-s’hi uns dies, dormint en un dels seus establiments d’allotjament. Tant se val si viatgeu en parella, família o grup d’amics, per descobrir l’entorn o per no fer res i desconnectar, perquè segur que trobareu l’establiment ideal per fer-hi una escapada memorable. N’hi ha per a tots els gustos!

HOTEL MAS RABIOL

HOTEL MAS RABIOL

A pocs quilòmetres del poble medieval de Peratallada, hi trobareu Mas Rabiol, una masia del segle XVI que la Glòria i en Carles han rehabilitat per acollir viatgers que busquen silenci i descans. L’establiment, només per a adults, compta amb només 7 habitacions, un extens jardí amb piscina, una sala de lectura amb llar de foc i un menjador on se serveix un bon esmorzar de pagès.

CA L'ANGUILA

CA L'ANGUILA

Ca l'Anguila és una casa rural o masia construïda l'any 1823, restaurada, envoltada de camps i bosc, situada a 300 metres del petit poble medieval de Peratallada, dedicada a l'explotació agrària de vaques lleteres i a tota classe d'animals de granja: ànecs, gallines, conills... 

  • Ca l'Anguila

    C. Mas Geli, 1 Peratallada 17113

HOTEL MAR DE TASMÀNIA

HOTEL MAR DE TASMÀNIA

El seu jardí és un oasi dins la ciutat. Entra, relaxa’t i gaudeix.

MAS MASALLER

MAS MASALLER

Amb les Gavarres de fons, Mas Masaller és una casa del segle XIII amb 6 habitacions on les famílies amb nens passaran una estada relaxada a l’Empordà envoltats de camps de conreu, boscos i un estable de xais. En Joan i la Marta ofereixen sopars i esmorzars amb productes de temporada propis de la cuina empordanesa i el dia que feu una excursió per la zona us prepararan un pícnic.